Andetanker

For dyrt med økologisk?

Et argument mot å velge økologisk som man hører ofte er at det er for dyrt. Og det kan det sikkert også være for veldig mange. Enkelte økologiske produkter koster veldig mye mer enn sine ikke-økologiske supplementer, men mange økologiske produkter koster nesten det samme som alternativene. Man må huske at det ikke er enten-eller,  Om man så bare bytter ut ett av produktene man kjøper med et økologisk alternativ er det bedre. Da bidrar du til å gjøre verden litt grønnere.

GummiGunnar har et avslappet, men bevisst forhold til økologi. Såfremt ikke de økologiske alternativene er veldig mye dyrere, så velges de. Men mye er fortsatt ikke økologisk. Mottoet er vel at noe er bedre enn ingenting. Dyrevenn som han er, minner GummiGunnar om at det ikke bare er kvaliteten på selve produktet, eller at det er bedre for miljøet som taler for økologiske produkter. Dyrene som bidrar til å gi oss produktene har det også mye bedre. Nå vil sikkert en og annen veganer si at det beste er å velge vegansk. Til det sier GummiGunnar: «Jajaja, enig i det, men ett steg av gangen, OK?».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *