Søppeltanker

Søppelbøtter

Baguetten er spist, sjokolademelka drukket opp, hva nå? Jo, kaster søpla i søppelbøtta (gitt at man er i en by da, er man ute i naturen tar man naturligvis med seg søpla hjem og kaster den der). Det er stor forskjell fra by til by på hvor lett det er å finne søppelbøtter. Noen steder er de på hvert gatehjørne, andre steder finner man knapt noen. Dessverre ender det da fort med at mange slenger fra seg søpla på bakken. Så kort fortalt, til verdens ordførere, sats på søplebøtter. Ikke bare er de flotte til å samle søppel, men kan også brukes til både formidling av byens storslagne historie, og som rygglene for en sliten cowboy. Dog ikke for sliten til å holde revolverne oppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *